Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Bakonybél Község Önkormányzata Köszönti Önt

Kilátás a Köves-hegyről

A Csúcs-hegy alatt

1000 éves Bakonybél

Bakonybél

1018-2018
Ezer éve!

Rólunk írták

Bozsik program Bakonybélben

Sporthír

A Bakonybéli Szabadidő- és Sport Egyesületnél leigazolt játékosok az őszi szezonban megrendezett Bozsik tornán is nagyon szépen teljesítettek.

Három évvel ezelőtt a Bakonybéli Szabadidő és Sport Egyesület jóvoltából indulhatott el településünkön a Bozsik program keretein belül gyermekek számára is szervezetten a labdarúgás. A lelkes diákok edzéseit Dublecz Árpád és Gazdig László vezeti. Sokat fejlődtek a gyerekek, és ennek a 2017. évben örömmel tapasztalható jelei is voltak. Eleinte csak barátságos mérkőzéseken játszottak a fiatalok a környékbeli csapatokkal. Többször találkoztak zirci és csetényi focis barátaikkal. Az első igazán lelkesítő teljesítmény tavasszal történt. Az Ugodon megrendezésre kerülő tornát
megnyerte a bakonybéli U11-es csapat. A Bakonybéli Szabadidő- és Sport Egyesületnél leigazolt játékosok az őszi szezonban megrendezett Bozsik tornán is nagyon szépen teljesítettek. Öt hétvégén szervezték meg a torna mérkőzéseit - legtöbbször Gyulafirátóton -, ahol egyegy délutánon négy - öt 20 perces meccset játszottak végig az U 11-es és az U13-as korcsoportban. A mérkőzéseket nem pontozták, így helyezések és rangsor sem született, de elmondhatjuk, hogy a bakonybéli focista gyerekek nagyon jól teljesítettek, sok győzelem és döntetlen eredmény született. Sok tapasztalatot szereztek, a játékosok és az edzők számára is tanulságosak voltak ezek az alkalmak. Az ősz elmúltával kezdődtek a téli teremtorna mérkőzések Zircen. December – január - február hónapban egy-egy hétvégén az őszi fordulóhoz hasonlóan több meccset is játszanak majd. A gólok után nagy az öröm, a hibák vagy a kapott gólok után a bosszankodás vagy a bánat. De a jó élmények és a korosztályra jellemző versenyszellem sok jót hoz ki a csapatból és lelkesíti a gyerekeket a további munkára. A gyerekek a jó eredményekért sokat dolgoznak. Ma már heti két edzésen vesznek részt. Fontos a csapatszellem erősítése is, a közös élmények átélése. Ennek egyik legemlékezetesebb eseménye volt novemberben a Magyarország –Costa Rica barátságos mérkőzés, amikor a fővárosba a Groupama Arénába utaztak a gyerekek. Többször szurkoltak már együtt a Veszprémi Futsal csapatnak. Többensegítettek a bakonybéli sportpálya rendezésében, a fűnyírásban, a felnőtt mérkőzések előtti pályaelőkészítésben A Bozsik-program megvalósulásához sok helyi segítséget is kaptunk. Az utazásokat kisbuszával és anyagilag is támogatta Bakonybél Önkormányzata. A mezek mosásában, a mérkőzésekre való szállításban és a szurkolásban is segítenek a gyermekek szülei. A gyerekek nagyon büszkén viselik a csapat mezét, és mi is a szülőkkel együtt nagyon büszkék vagyunk gyermekeink kitartására, küzdeni akarására. A jó teljesítmény érdekében a „munka” 2018-ban is folytatódik.


 

Az edzésen készült képen felső sor balról jobbra: Gazdig László, Sebő Kevin, Kaufmann Dominik, Bacsák Vivien, Regenye. Dániel. Középső sor balról jobbra: Kiss László, Palkovics Márton, Nyári Dávid, Birnbauer Márton, Berkes Balázs, Szigeti Levente, Kaufmann Krisztián. Alsó sor balról jobbra: Bertalan Szilárd, Nyári Máté, Mészáros Bálint, Mészáros László, Szökrényes László. A csapatot erősíti még Pék Milán, Regenye Máté, Bácsi Gábor

Bognár Andrea