Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Bakonybél Község Önkormányzata Köszönti Önt

Kilátás a Köves-hegyről

A Csúcs-hegy alatt

1000 éves Bakonybél

Bakonybél

1018-2018
Ezer éve!

Rólunk írták

JÁRásŐR szolgálat Bakonybélben!

Hatósági hír

Cím

Társszervekkel teljesítettek szolgálatot a rendőrök.

A Zirci Rendőrőrs parancsnoka, a település körzeti megbízottja, valamint a Veszprémi Rendőrkapitányság megelőzési előadói Bakonybél polgármesterével és a helyi mezőőrrel 2017. március 28-án délután JÁRásŐR szolgálatot láttak el a településen.

A helyi lakosok szívesen fogadták a JÁRásŐR szolgálatot. Elmondták, hogy a települést biztonságosnak érzik. Az utcákon közlekedőket a község közbiztonságával, a rendőrség, illetőleg a polgármesteri hivatal hatáskörébe tartozó problémákkal kapcsolatban kérdezték, a megszólított időseknek vagyonvédelmi kiadványokat osztottak.

Megállapították, hogy a legtöbb gondot okozó jogsértés az illegális hulladéklerakás, melynek visszaszorításában a mezőőri szolgálat bevezetése jelentős eredményeket hozott.

A szolgálatot ellátó rendőrök a besurranó tolvajok és betörők módszereit ismertették, valamint prevenciós tanácsokkal és ilyen tartalmú kiadványok átadásával nyújtottak segítséget a bűncselekmények tudatos megelőzéséhez.