Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Bakonybél Község Önkormányzata Köszönti Önt

Kilátás a Köves-hegyről

A Csúcs-hegy alatt

1000 éves Bakonybél

Bakonybél

1018-2018
Ezer éve!

Rólunk írták

BikeSafe Bakonybélben

Hatósági hír

Cím

Kerékpár-regisztráció a mountainbike versenyen.

Az immár hetedik alkalommal, 2017. május 20-án megrendezett Kelly's Bakonyerdő Maraton kerékpárversenyen regisztráltathatták a résztvevők kerékpárjaikat. A győztesek és a távot sikerrel teljesítők közül sokan gondolták úgy, hogy kétkerekű kedvencük megérdemelte azt a néhány perces procedúrát, amelynek eredményeként a kerékpár legfontosabb adatai és fényképei nyilvántartásba kerültek. Ezzel, egy esetleges lopás esetén lényegesen nagyobb eséllyel kerülhet vissza a jármű jogos tulajdonosához. Számos versenyző élt a nyilvántartásba vétel lehetőségével a versenytáv teljesítése, majd a célba érkezés után. Addig pedig, amíg a „pályán” voltak, a kísérők, hozzátartozók regisztráltattak.

 

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai az elkövetkező nyári hónapokban több helyszínen is rendelkezésre fognak állni mindazok részére, akik valamilyen kerékpáros versenyre vagy teljesítménytúrára érkeznek a kapitányság illetékességi területére.