Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Bakonybél Község Önkormányzata Köszönti Önt

Kilátás a Köves-hegyről

A Csúcs-hegy alatt

1000 éves Bakonybél

Bakonybél

1018-2018
Ezer éve!

Rólunk írták

Bakonykarszt Zrt. tájákoztató

Közszolgálati hír

Az elmúlt napokban, a sajtóban és különféle médiákban egymásnak ellentmondó, néha félreérthető hírek jelentek meg a közművek bekötésének ingyenességét illetően. A félreértések elkerülése és a korrekt tájékoztatás érdekében a BAKONYKARSZT Zrt. készített egy „Tájékoztató”-t

Tisztelt Lakosság!

Az „Egyes törvényeknek Magyarország versenyképessége javítása érdekében történő módosításáról” szóló 2017. évi LVII. törvény előírásai alapján, a Bakonykarszt Zrt. az alábbi eljárásrendet alkalmazza 2017. július 01-jétől hatályos, a vízközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. Törvény 55/H. §-a tekintetben.

55/H. § „Mentes a vízközmű-fejlesztési hozzájárulás, az igénybejelentés elbírálásának díja, a tervezésegyeztetés, adategyeztetés, vagy ennek megfelelő szolgáltatás díja, továbbá rácsatlakozáskor a bekötési vízmérőóra költsége, a bekötési vízmérőóra felszerelésének díja és a nyomáspróba díja alól a legfeljebb 32mm átmérőjű ivóvízvezeték és a legfeljebb 160 mm átmérőjű szennyvízvezetés bekötése.