Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Bakonybél Község Önkormányzata Köszönti Önt

Kilátás a Köves-hegyről

A Csúcs-hegy alatt

1000 éves Bakonybél

Bakonybél

1018-2018
Ezer éve!

Rólunk írták

Lakossági Tájékoztatás: Változott a kéményseprés rendje!

Közszolgálati hír

Az EGYLAKÁSOS ingatlanba januártól kérésre érkezik a kéményseprő!

Az EGYLAKÁSOS ingatlanba januártól kérésre érkezik a kéményseprő! (Egylakásos épületnek minősül az a lakóingatlan, amely nincs társasházként, vagy lakásszövetkezetként bejegyezve. A több lakást tartalmazó, többemeletes lakóház is ide tartozhat.)
A változás lényege, hogy az egylakásos ingatlanban élők 2018. január 1-jétől nem kapnak értesítést a kéményellenőrzés időpontjáról. A kéményellenőrzés időpontját az ingatlanhasználó szabadon egyeztetheti a területi szolgáltatóval. (Ingyenesen hívható: 1818 /9.1. menüpont; Online ügyintézés ITT >> )

Továbbra is kizárólag a kéményseprőipari szerv, vagy a szerződéses közszolgáltató végezhet kéményellenőrzést, tisztítást, vizsgálatot, így a sormunkában meghatározott feladatokat is, amelyek továbbra is INGYENESEK maradnak.
A LAKOSSÁGI KÖRÖN KÍVÜLI, azaz gazdálkodó szervezethez tartozó ingatlanok (vállalkozások székhelyeként, telephelyeként bejegyzett ingatlanok) – füstelvezetőinek ellenőrzését az adott ellátási területen nyilvántartásba vett kéményseprőipari egyéni vállalkozóktól vagy szolgáltató cégektől kell megrendelni, a szakemberek a vizsgálatot díjfizetés ellenében végzik el. (A szolgáltató cégek listája ITT >> található)

Nincs változás a TÁRSASHÁZAKAT ÉS LAKÓSZÖVETKEZETI INGATLANOKAT illetően: a kéményseprők továbbra is a megajánlott időben érkeznek és vizsgálják meg az épülethez tartozó égéstermék-elvezetőket.

Az évenkénti kéményellenőrzéssel, tisztítással a saját, a szomszédjai és a települése egészségét és
vagyontárgyait védi!

Képünk illusztráció!