Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Bakonybél Község Önkormányzata Köszönti Önt

Kilátás a Köves-hegyről

A Csúcs-hegy alatt

1000 éves Bakonybél

Bakonybél

1018-2018
Ezer éve!

Rólunk írták

Borostyán Nyugdíjas Klub beszámoló

Populáris hír

Borostyán Nyugdíjas Klub beszámoló

Januári találkozóink sorát Bakonyvári Andor albániai úti élménybeszámolójával kezdtük. Az út során készített fotókat projektoros kivetítőn osztotta meg velünk. Sok érdekességet mutatott a történelmi és földrajzi múlton keresztül. Végezetül albán konyakkal kedveskedett.
Januári második találkozónk vendége volt Rajnai Ferenc, aki a BALATON RÉ – BUSZ 98KFT ügyvezetője, és polgármesterünk: Márkus Zoltán 

Régi álmom vált valóra, hogy Ferit a nyugdíjasaim körében üdvözölhettem. Nagyvonalakban beszámolt az életútjáról, családjáról, munkásságáról. Mondandóját Pál apostol A szeretet himnusza részletével zárta. Beszélgetés közben szóba került az esedékes, RÉ-BUSZ-os
színházlátogatásunk, a ,,Jövőre veled, ugyanitt„ című előadás. A cím adta ötletből született az elhatározás, hogy a következő év januárjában is legyen ugyanígy találkozó Ferivel, polgármesterünkkel és nem utolsó sorban Attilával, a harmonikással, azaz ,,Jövőre veled, ugyanitt„! A továbbiakban vacsoráztunk és Attila harmonikás zenéjére mulattunk. Köszönetet mondok Ferinek az ajándékaiért és a Vadszőlő Étteremnek a jelentős vacsora kedvezményért.
Február havi programjaink:
Február 10-re kedves meghívást kaptunk az Önkormányzat részéről a Falusi disznóvágásra. Amit a szokott módon süteményeinkkel teszünk finomabbá. Forralt borfőző versenyen két csapatunk is indul. Kérem, Önöket jöjjenek, kóstoljanak és nem utolsó sorban szavazzanak!
Február 22-én, csütörtökön 14 órakor találkozunk a Közösségi Házban, meghívott vendégünk polgármesterünk: Márkus Zoltán és jegyzőnk: Markácsné Kis Vera lesz.
Február 28-án szerda este kisebb csoportunk a veszprémi Latinovics-Bujtor-Játékszínbe látogat, ahol Bernard Slade: Jövőre veled, ugyanitt! című darabját tekintjük meg.

Váliczkóné Kaviczki Éva