Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Bakonybél Község Önkormányzata Köszönti Önt

Kilátás a Köves-hegyről

A Csúcs-hegy alatt

1000 éves Bakonybél

Bakonybél

1018-2018
Ezer éve!

Rólunk írták

A Szent Gellért Tagiskola hírei

Közszolgálati hír

A leendő első osztályosok beíratása április 12-én, csütörtökön és 13-án, pénteken 8-19 óráig lesz Zircen az F épültben. Bakonybélben 12-én, 18 és 19 óra között írathatják be a tanulókat...

Iskolánkban március 14-én műsorral emlékeztünk meg az 1848-as forradalom eseményeiről, hőseiről. Ezt megelőzően sokféle tevékenységgel készültünk az ünnepre: Ági nénivel kokárdát varrtak a gyerekek, mozgó kezű-lábú huszárokat készítettek, Mónika nénivel hengerbábot barkácsoltak (magyar lányt és huszárt), Zsuzsa nénivel ajtódíszek készültek. A műsort én állítottam össze, Zsuzsa néni pedig zenét és képeket varázsolt hozzá. Szóval igazi csapatmunka volt, amelyben az iskola apraja-nagyja részt vett. A gyerekeket is megérintette az ünnep hangulata, mert nagyon fegyelmezetten és mély átéléssel adták elő a műsort, még a legkisebbek is. Nagyon büszkék voltunk rájuk. Úgy éreztük, hogy bármelyik színpadon megállták volna a helyüket. Tanulóink között vannak nagyon tehetséges versmondók, akiknek érdemes lenne többet foglalkozni vers- és prózamondással. Köszönjük Hajós Ákosnak, Pénzesgyőr polgármesterének, valamint a szülőknek, nagyszülőknek, vendégeknek, hogy velünk ünnepeltek. Március 27- én tartottuk a Nyílt napot az iskolában, melyre a szülőket vártuk. Március 28 –án, Húsvétra készültünk tojásfestéssel, kézműves foglalkozással. A tavaszi szünet március 29-től április 3-ig tart. A szünet utáni első tanítási nap április 4. szerda.
Fogadó órát áprilisban tartunk.

A leendő első osztályosok beíratása április 12-én, csütörtökön és 13-án, pénteken 8-19 óráig lesz Zircen az F épültben. Bakonybélben 12-én, 18 és 19 óra között írathatják be a tanulókat. Kérjük, hogy a kitöltött nyilatkozatokat hozzák magukkal! Amennyiben a beíratott tanulók száma eléri a 8 főt, akkor van esély arra, hogy az első osztályt önálló osztályként indítsuk. (Természetesen a Tankerület engedélye szükséges hozzá). 8 fő alatt csak összevont tanulócsoport indítható. Tanulóinknak jó pihenést a tavaszi szünetre, a falu lakóinak pedig kellemes húsvéti ünnepeket kívánok sok szeretettel!

Schmidmajer Jánosné tagintézmény-vezető

A kép illusztráció!