Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Bakonybél Község Önkormányzata Köszönti Önt

Kilátás a Köves-hegyről

A Csúcs-hegy alatt

1000 éves Bakonybél

Bakonybél

1018-2018
Ezer éve!

Rólunk írták

Ha Bakonybél, akkor BikeSafe

Hatósági hír

Immár nyolcadik alkalommal rendezték meg 2018. május 19-én a Kelly's Bakonyerdő Maraton kerékpárversenyt

Immár nyolcadik alkalommal rendezték meg 2018. május 19-én a Kelly's Bakonyerdő Maraton kerékpárversenyt Bakonybélben, ahol az elmúlt évhez hasonlóan idén is regisztráltathatták a résztvevők kerékpárjaikat a szolgáltatók között erre a célra kijelölt sátorrészben. A Veszprémi Rendőrkapitányság megelőzési előadója és a Veszprémi SZC Táncsics Mihály Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Szakiskolája közösségi szolgálatot ellátó diákja álltak a helyszínen az érdeklődők rendelkezésére.

A választott távjaikat sikerrel teljesítők közül sokan döntöttek úgy, hogy a célba érkezés és az eredményhirdetés közötti holtidőben értékes kerékpárjaik biztonságáról gondoskodnak oly módon, hogy azokat beregisztráltatják a BikeSafe adatbázisába. Így egy esetleges lopás esetén minden fontos adat és célirányosan készített fotó rendelkezésre áll majd a jármű felkutatásához. Volt olyan visszatérő versenyző, aki tavaly óta új kétkerekűre váltott, és már tudatosan kereste a regisztrációs pontot.

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai az elkövetkező hétvégeken is számos bakonyi helyszínen jelen lesznek, hogy biztosítsák a nyilvántartásba vétel lehetőségét. Legközelebb a „No motor” elnevezésű kerékpáros teljesítménytúrán 2018. május 26-án, Cseszneken.

A kép illusztráció!