Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Bakonybél Község Önkormányzata Köszönti Önt

Kilátás a Köves-hegyről

A Csúcs-hegy alatt

1000 éves Bakonybél

Bakonybél

1018-2018
Ezer éve!

Rólunk írták

Bakonybél, Tájház megnyitó

Értesítés

Kezdés: 2022. 03. 12.

InnenésTúl

Bakonybél, Tájház (Fő utca 15.)

Megnyitó: 2022. március 12. 11 óra

 

Az idén harmadszor megrendezésre kerülő Bakonyszücsi Művésztelep 2022-es hazai résztvevőinek munkáiból ad aprócska ízelítőt ez a tárlat.

Az öt alkotót (két festő- és három textilművész) érzelmi, emberi, gondolati szálak kötik egymáshoz, így örömmel vágnak bele az inspiráló együttlétbe, az egymás melletti alkotásba.

Az állandó együttlét sokkal nagyobb rálátást enged a tárgyak keletkezési folyamataiba, nagyobb teret enged a gondolatcserének.

Jelen válogatásban párbeszédbe lép és összekapcsolódik a város és a vidék, a rusztikus és a letisztult, a visszafogott és a tarka, az idő koptatta és a modern. Az öt független alkotóáltal járt útban mégis közös a Harmónia, az örök Érték, a Tiszta szépség keresése, melyet néha épp annak hiánya tesz kívánatossá.

Az alkalmazott technikák és alapanyagok sokfélesége reméljük, hogy kimozdítja a szemlélőt a kiállítótér kereteiből, és gondolatban Innen és Túl is megfordul.

A kiállító művészek:

  • Huszti Kinga textilművész
  • Kovács Gabriella textilművész
  • PócsJudittextilművész
  • SzékelyAnnamáriafestőművész
  • VotinDórafestőművész